Ga naar de inhoud

In 2011 is CHS standbouw in Zaltbommel opgericht door de huidige directeur Corstiaan Hellema. Met zijn vader en opa als leermeesters besloot hij op 20-jarige leeftijd zijn eigen bedrijf op te richten, om zijn visie en kennis over de standbouw te kunnen uiten.

Met de juiste kwaliteit/prijs verhouding wilde hij zich tussen de gevestigde bedrijven zetten met als kernpunt: servicegerichtheid, flexibiliteit en klantgebondenheid. Waarbij CHS-standbouw mooie stands ontwerpt en bouwt, maar vooral goede service biedt naar de klanten. Wat vraagt de klant, wat kunnen wij bieden, hoe kunnen wij het het beste aanpakken en bovenal hoe krijgen wij het gevraagde resultaat. Flexibel reageren in geval van nood en samen met de klant altijd de beste oplossing vinden.

Inmiddels is CHS standbouw uitgegroeid naar een welvarend bedrijf. Begonnen in een kleine bedrijfshal. Inmiddels uitgegroeid tot meerdere hallen met kantoorruimtes en spreekkamers.

CHS heeft inmiddels ook 5 vaste medewerkers en meerdere ZZP-ers voor de drukkere maanden en grotere projecten. Iedere werknemer heeft zijn eigen specialiteit, maar allen beschikken ze over de kennis en het kunnen van zowel standbouw als interieurbouw. 

Nu twaalf jaar later in 2023 heeft dit geresulteerd in een sterk en vertrouwd klantenbestand en mogen wij voor grote bedrijven uit Nederland, maar ook Europa, projecten uitvoeren. Van merken uit de mode-industrie tot klanten uit de horecabranche. Wij kunnen ieders wensen uitvoeren en vinden geen uitdaging te zwaar.

In heel Europa realiseren wij projecten, van Amsterdam tot Madrid, van London tot Warschau, wij kennen de weg en kunnen u van dienst zijn.

Vanuit onze vestiging in Zaltbommel vertrekken elke week projecten naar beurzen en kantoren.

Met onze eigen transport mogelijkheden, in combinatie met ons gemotiveerde personeel en ondersteuning van de beste zzp’ers kunnen wij uw project realiseren.

Gespecialiseerd, gemotiveerd en gepassioneerd, wij zijn CHS-Standbouw.