Ga naar de inhoud
Nieuws Stand: NBrands – ISPO 2022

Stand: NBrands – ISPO 2022

Begin september 2022 kregen wij een aanvraag van de firma NBrands. Zij gingen met de skikleding op ISPO 2022 te München staan met een stand. Een enorme beurs in skikleding en attributen. Tijdens de briefing werd duidelijk dat zij een skidorp wilde hebben met een groot imposant huis in het midden waar de après-ski bar in gevestigd zou zijn. Na een aantal keer over en weer gesproken te hebben zijn we tot een ontwerp gekomen waar wij én de klant achter staan.

NBrands - ISPO 2022 ontwerp

Na het bespreken van het ontwerp is de technische tekening gemaakt. Toen waren er afmetingen bekend voor het opmaken van de decoratie. We hebben de wanden bespannen met airtex. Hierdoor kreeg je direct een ander beeld en zag je duidelijk wat de uitstraling van de stand zou gaan worden. Tijdens de opbouw van de beurs hebben wij samengewerkt met een decorateur. Zij heeft de gehele stand aangekleed naar de wensen van de klant. De decorateur heeft gebruik gemaakt van nepsneeuw, ski’s, snowboards en winterse attributen. Tijdens de bouw kregen wij al veel complimenten over het ontwerp en uitvoering. Dat zijn de leuke dingen om te horen!

NBrands - ISPO 2022 opbouw

De ISPO 2022 draaide van 28 t/m 30 november 2022. NBrands heeft met een mooie en functionele stand hun producten kunnen presenteren. Na een hele leuke eerste samenwerking hebben wij een prachtige stand kunnen realiseren en hebben wij een oplevering kunnen doen aan een zeer tevreden klant.

NBrands - ISPO 2022
NBrands - ISPO 2022
NBrands - ISPO 2022
NBrands - ISPO 2022

Wij zijn zeer tevreden over hoe het project van briefing tot realisatie is verlopen. De communicatie met de klant was erg fijn en we konden op deze manier snel schakelen. We verwachten dat het niet alleen bij deze ene samenwerking blijft. Bedankt NBrands! Tot de volgende keer!